Returnari produse

CUMPARATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 14  ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt in sarcina cumparatorului.

In situatia in care cumparatorul a beneficiat de livrarea gratuita a produselor in conditiile explicate la sectiunea "Livrarea produselor", din pretul de restituit se vor retine de catre companie si aceste costuri (costurile de transport ale primei livrari).

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa ne informati in scris, prin completarea Formularului de Retur si expedierea acestuia pe adresa office@camereiphd.ro. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data acceptarii returului de catre VISION SECURITY.
Pentru a fi acceptata returnarea produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate ( sa nu fie deteriorate; integritatea documentelor insotitoare). Coletul trebuie sa contina si "Formularul de Retur" completat cu toate informatiile necesare.

Formular Retur